Η Εταιρεία

ΑΠΟ ΤΟ 1972

Η Εταιρεία «ΓΕΝΙΚΗ ΨΥΚΤΙΚΗ ΑΤΕΚΕ» δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής και βιομηχανικής ψύξης από το 1972

Η Εταιρεία «ΓΕΝΙΚΗ ΨΥΚΤΙΚΗ ΑΤΕΚΕ» δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής και βιομηχανικής ψύξης από το 1972. Η εταιρεία μας κατασκευάζει, συναρμολογεί και εμπορεύεται ειδικά ψυκτικά μηχανήματα. Παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού, ελέγχου και τηλεπαρακολούθησης ψυκτικών εγκαταστάσεων με έμφαση στην ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας (ADAP KOOL DANFOSS). Ταυτόχρονα αναπτύσσει σταδιακά τις δραστηριότητές της στην ενεργειακή διαχείριση κτιρίων και στην παροχή λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας σε βιομηχανικό αλλά και οικιακό επίπεδο παρέχοντας λύσεις κλιματισμού, ζεστών νερών χρήσης και συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης.

Η Γενική Ψυκτική αποτελεί αντιπρόσωπο και εισαγωγέα πληθώρας εταιρειών του εξωτερικού προσφέροντας στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία

Εικόνα ISO

Η Γενική Ψυκτική

Aποτελεί αντιπρόσωπο και εισαγωγέα πληθώρας εταιρειών

Γενική Ψυκτική αποτελεί αντιπρόσωπο και εισαγωγέα πληθώρας εταιρειών του εξωτερικού προσφέροντας στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία από ψυκτικά ρευστά, ηλεκτρονικά όργανα, εργαλεία, καταγραφικά, μηχανήματα και εξοπλισμό προορισμένα να καλύψουν κάθε ανάγκη. Παρέχουμε πλήρη σειρά ανταλλακτικών και συνεχώς αυξανόμενο απόθεμα προϊόντων με άμεση παράδοση. Έχουμε αναπτύξει αυστηρές διαδικασίες ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001:2008 ενσωματώνοντας τις απαιτήσεις των κανονισμών 517/2014 και 303/2008 για τον έλεγχο των ψυκτικών ρευστών.

 

Όραμα της εταιρίας

Όραμα της εταιρίας μας είναι η από κοινού εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων με τους πελάτες μας με στόχο πάντα την κάλυψη των αναγκών και προτεραιοτήτων του. Πιστεύουμε ότι οι ισχυρές αξίες είναι απαραίτητο στοιχείο μιας σωστής και υγιούς επιχείρησης. Μια από τις βασικότερες είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας στο οποίο επενδύουμε και επιλέγουμε για την άρτια στελέχωση της εταιρίας μας.

Το ενεργό μας δυναμικό

Aπαρτίζεται από επαγγελματίες με βαθιά γνώση του αντικειμένου εργασίας

Το ενεργό μας δυναμικό απαρτίζεται από επαγγελματίες με βαθιά γνώση του αντικειμένου εργασίας τους και πιστοποιημένων προσόντων από διεθνείς οργανισμούς. Η πολυετής εμπειρία και η υψηλή τεχνική κατάρτιση των εργαζομένων μας εξασφαλίζουν την αποτελεσματική ολοκλήρωση των έργων μας. Η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και η ποιότητα είναι έννοιες συνυφασμένες με την εργασία μας!

Στο πελατολόγιο

Tης εταιρίας περιλαμβάνονται μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως ο όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος, Ι.Ε. Σκλαβενίτης ΑΕ, Carrefour Μαρινόπουλος, ΙΟΝ ΑΕ, Παράμετρος ΑΕ, Creta Farm ΑΕ, Βιορύλ ΑΕ, Grant Resort Lagonissi κ.α.

Περισσότερα

Στις εγκαταστάσεις

Tης εταιρίας μας (800τ.μ.) περιλαμβάνονται γραφεία και σχεδιαστήριο, χώρος κατεργασιών. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνικό λογισμικό και εξοπλισμό για την διασφάλιση της ποιότητας και την βελτιστοποίηση του παραγόμενου έργου.